Lista obecności

Wszelkie pozostałe tematy

Lista obecności

Postprzez KaRo » So lut 23, 2008 8:16 pm

Gdzie jest Kasia ze swoimi nasionkami?
Czy otrzymałaś już Kasiu ,czy już coś zrobiłaś? :D :D
KaRo
KaRo

Re: Lista obecności

Postprzez KaRo » Pn lut 25, 2008 6:57 am

Kasiuuuuuuuuuu :)
Gdzie jesteś???? :|
KaRo
KaRo

Postprzez KasiaWrona » Pn lut 25, 2008 9:59 pm

Jestem, jestem :P Nic jeszcze nie dostałam. Właśnie miałam pisać do Pawła czy do mnie też wysłał przesyłkę, bo mam problem z pocztą. Ostatnio zmienił się listonosz i zaczęło się... Awiza w drzwiach albo walające się po korytarzu, rozerwany list z banku na schodach z wysypaną zawartością, a dzisiaj otwarta skrzynka. Jak okaże się, że Paweł wysłał przesyłkę równoczrśnie z Waszymi (Pawle?) to zrobię taką awanturę jakiej jescze nie widzieli :evil: :evil: :evil: Nie pisałam bo "trochę" mnie choróbsko złapało i byłam nietomna (39 temp.). Jak po lekach trochę mi się poprawiało to biegłam wietrzyć i podlewać sadzonki. Już się poprawiam :P
KasiaWrona

Postprzez Paweł Garski » Pn lut 25, 2008 10:13 pm

Tak, wysłałem wszystkie przesyłki jednocześnie. To był list polecony więc jak możesz to zapytaj czy nie leży na poczcie. Niestety listonosze często nie dostarczają awizo. Dużo zdrówka życzę :)
Paweł Garski
Site Admin

Postprzez KasiaWrona » Pn lut 25, 2008 10:19 pm

Dzięki! Już ozdrowiałam :P Podpisałam umowę z pocztą, że zwykłe polecone (nie za potwierdzeniem odbioru) mają mi zostawiać w skrzynce, ale nowy listonosz mógł tego nie sprawdzić. Dziękuję za odpowiedź. Jutro zaczynam działać. Pozdrawiam.
KasiaWrona

Chciałam się przywitać :)

Postprzez nitaknitka » Wt mar 25, 2008 8:02 pm

Wreszcie się zmobilizowałam i zamierzam "zapuścić tu korzenie" ;)!

Do tej pory kolekcjonowałam orchidee, ale w sierpniu zeszłego roku rozkochałam się w owadożerach.
Aktualnie cieszy mnie wszystko co inne, egzotyczne i oryginalne, a jeszcze bardziej jeżeli jest to moich własnych wysiewów.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za rady :)
nitka
nitaknitka

Powrót do Towarzyski