Domowa palmiarnia Przemo

Tutaj możemy umieścić zdjęcia czy listę hodowanych roślin

Re: Domowa palmiarnia Przemo

Postprzez KaRo » So gru 01, 2007 10:47 pm

Brawo Dawidzie,brawo to mi się podoba,tak ma być!
Ja już nie mogę zastosować takiego rozwiązania mam pewne zobowiązania niestety,
szkoda,że we wczesnej młodości nie byłam tak rozsądna jak TY... :lol: :lol: :lol: :lol:
KaRo
KaRo

Postprzez Czarodziej » N gru 02, 2007 10:15 am

A u mnie to jest tak że żona lubi kwiaty ale czasami marudzi że jest ich za dużo i że już mam nic nie wysiewać i nie przynosić a ja i tak robię po swojemu, a jak za bardzo marudzi mała blokada kasiorki na kosmetyki skutkuje. Brawo Dawidzie bardzo rozsądna decyzja, nie można pozbywać się jednej kochanej rzeczy dla drugiej kochanej.... w każdym razie wybiera się lepsze zło jak ja to mówię hi hi. :D :D :D
Zapraszam wszystkich na prężnie rozwijające się forum o cytrusach, egzotyce i roślinach doniczkowych http://www.cytrusy.net.pl
Internetowa diagnostyka roślin cytrusowych, egzotycznych, doniczkowych, drzew i krzewów.
Czarodziej

Postprzez KasiaWrona » Pn gru 03, 2007 12:21 am

A moja druga połowa(?! czemu połowa?)lubi rośliny, ale trochę marudzi jak wszystko zastawiam pojemnikami z nasionami i sadzonkami przesuwając stałych domowników. Zagroziłam, że jak nie wybuduje mi domu z ogrodem i z ogrodem zimowym to skonstruuję półki na parapecie i będę hodować rośliny piętrowo. No i teraz pracuje nadn tym żebym swojej groźby nie musiała spełnić :mrgreen:
KasiaWrona

Poprzednia strona

Powrót do Rośliny Forumowiczów